onsdag 30 juli 2014

Oväder och solsken

I söndags så packade vi allt för att åka till poolerna. På vägen dit så började det ösregna så vi beslutade oss för att åka vidare med bussen till Naturhistoriska. Vi sprang från bussen genom regnet till Naturhistoriska. Väl där så köpte vi biljetter till Cosmonova och sedan så åt vi vår medhavda picknick till lunch. Sedan så såg vi En resa bland korallreven. Moa kommenterade under större delen av filmen. Hon verkade tycka om den.
 
I måndags,  28 juli, så var jag och Moa till Svedenbadet. Vägen dit var till viss del bortspolad av söndagens ösregn. Just när vi kom fram till badet så började regnet att ösa ner. Efter ett tag so kom solen fram och det blev riktigt skönt.
 
Innan vi hunnit hem så ringde Andreas och berättade att Börje hade kommit. Efter middagen så var Moa och Börje till lekparken. 
 
Igår så åkte jag, Moa och Börje till Sundbyberg. Vi började med ett besök på biblioteket. Där blev det teaterföreställning med/av Moa.
 
 
Vid lunch så var vi in hos Garden och åt lite. Sedan så besökte vi leksaksaffären innan vi promenerade till Lötsjön där vi matade fåglarna och fiskarna. Efter det så var det vår tur att fika lite. Moa mumsade på glass med jag och pappa Börje åt en varsin godbit och kaffe.
 
På kvällen var Moa och Börje till lekparken. 

 
 
//Åsa
 

Inga kommentarer: